iklan-iklan~sila click

Sunday, June 12, 2011

saya ok :-)

sy rase korang yg bace blog sy 2- 3 hari nie mungkin dpt detect yg sy tak stabil kan..
emosssssssssiii lebih...
tp sy skang dh ok dh....dh makin ok dh...
thanks a lot kat ainaa my roomate yg sgt2 risau kat sy...

al-maklum,
sy nie jarang down...
sy jgk jarang nangis bengkak2 mata nie...sebak2 dada nie...
kalu tgk drama sedih pun jarang sy ngis...
kalu cite korea nk ngis tu ada la...ngis btl2 tu ada jgk..tp jarang...
tp kali nie sy ngissssss habis- habisan punya..
tak leh stop...
akibatnya....esok nye gi ofis mata bengkak!!
tak berkelip mata siwawa mt ofismate tgk mata sy..lalu tnya punca nya...


skang sy dh ok dh..
dh leh pikir...dh leh cari solution..
dengan masalah yg dtg tu...sy cari jgk salah sy...
penat sy pikir mana salah sy...
then bile kaji2 balik..mmg ada salah sy pun...
salah yg sy terlepas pandang...
mcm pentingkan diri sendiri....

tp sy tetap rase sy tak patut dibuat sebegitu rupa...
tp takpe...org yg bersalah pun dh ngaku salah...
dan sedang menjalani hukuman..
bukan sy yg hukum dia tau...dia yg hukum diri dia sendiri...
sy tak mampu nk hukum dia...sy tak mampu....


so skang...
lets masa tentukan semuanya...
sy dh ok...sy akan mcm selalu...tp akan improve here and there la..
akan cuba baiki diri sendiri...
tp maaf sy hanya tuk sekali...



nota : thanks nisha for ur concern....

No comments: