iklan-iklan~sila click

Thursday, November 10, 2011

muka kepenatan.packing goodies bag~ but enjoy doing it wif my big family.

kenduri belah cherating
dekat dgn kawasan nelayan.
the foods sgt2 superb!
layanan also superb!
tq org cherating :-)





2 minggu berikutnya...
majlis dibelah kami plak..
di adakan di pantai hillpark sana...
layan pic okeh...


mak & mummy bizy menyapu

semua dh ready...
time nie dlm kul 10 sy rase :-)



tetamu dh mula ramai..
sy pun dh lenguh kaki...
berdiri all the time :-) but happy meeting with my relatives






kami ada 4 pengantin yer...
2 pasang la mksudnya...
yg belah kami..
abang...
and adik perempuan nya...

so pic kat ats..
my adik sepupu....

and pic cake kat bwh..
special from seremban...
sy tak bleh pikir nk sponsor apa for both of them...
sbb diorng dh prepare everything...
so i came out dgn idea nk bg cake 
actually diorng tak cadang pun nk potong cake bagai...

so tema adalah hijau pink...
cepat2  tempah..
nk ke secret diorng tak buat kek bertingkat..
ke manggo..
rase nye tak sedap mcm yg sy harapkan..
so i end up dgn kedai kek yg agak bru nk naik di sekitar senawang.
kek dia mmg sedap!
and mmg suit dgn my buget yg below 200~hehe~ :-)


at first rase mcm nk bg my cousin voucher pegi spa..
kalu sy dpt pun..
comfirm happy gile..
so rasenya dia pun mcm tu...
tp dek kerana bizy..and pelupa nya sy ni...
sy lupa nk booking and all that..
tahu jelah kan..
booking pun mkn masa...
so cancel je la.
maybe rezeki cousin2 sy yg lain plak~


pic2 last skali..
abah ngn layan cucu dia makan cake...
cucu dia nie jarang jumpa atok dia...
so agak2 takut la aslnya...
tp bila atuk dia dh offer dia cake..terus lekat kat atok dia!
dia katik...tp sgt2 cute!



1 comment:

Dalila Hamid said...

cantiknya baju pengantin... :)