iklan-iklan~sila click

Sunday, May 13, 2012

Selamat hari ibu...

Selamat hari ibu tu my emak,makcik2 ksygn, my ofismate, and tak lupa future mother in law...heheheh...


Congrts kerana anda telah berjaya melahirkan dan semoga anda berjaya mendidik dan membesarkan amanah Allah ini...



Sy actually tak tahu nk bg apa kt my mom...nk beli beg, nnty dia marah.sbb sy mmg pntang ada sale ke jln2 kat jusco sogo..sy mmg slalu bli hbag..satu tuk dia..satu tuk sy..

Kalu nk beli baju..alamak..bju mak sy bru sort minggu lps..melambak2..tak ckup 3 almari..soooooo...

Aritu mak kata dia nk bli dapor bruuuu..walaupunnnn dapor lama dia msih elok.oven pun msih elok..just api je problem skit antara 4 tungkuuu tu...so jumaat pas abis keje, laju2 shoot ke thyehin seremban..cari dapur yg mak nak...after kawtim ngn pekerja dia..sy angkt 1 and wat payment..


Dh jnji ngn my cousin nk celebrate kat umah maklong..lps setel dpor, misi cari kek pulak...then tgh2 mlm, kami dua bradik angkat dapor yg berat gile tu tuk dibalut..then msuk keta balik..ptg smlm..waktu nk potong kek..mak dh excited dh..ingtkan kitorg suprise dgn kek je..upanya ada hadiah gedabak besar tuk dia..she's happy..alhamdulillah...

Pic potong kek and bukak hadiah ada dlm camera, nnty kalu rajin sy upload ehhh...


Oke.selamat hari ibu...my mother is my bestfren..


Nota: jarang kehendak sy tak dpt dipenuhi..begitulah hebatnya kuasa ibu kan...peace!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments: