iklan-iklan~sila click

Tuesday, August 14, 2012

makan- makan di JB



cite JB dh hampir sebulan berlalu...
pic dh lama upload tp tak gak kuar2..
so sila la tgk cebisan pic yg ada ikhsan dpd adik trainee , Iqa.

pic dari check in di pulai spring hingga la hari2 seterusnya...
2 weeks in JB.sgt seronok walaupun penatnya hanya Allah yang tahu~



bdk bllboy tu pelik asl kitorg bwk stock makanan 
2 weeks wey..tak kan nk order kat cafe..
bek simpan and shoping....lg paedah.hihi~
bwk je stock makanan like magie, keropok and all that.
tp masa kemas2 nk balik, benda2 tu sempat pun nk dimakan.
penat.bila masa nk makan?u tell me.

first nite makan kat area pulai...
not bad.
abis makan terus blik resort n unpack brg2..


"kak aida senyum , amik gambar"
aku pun tak paham knp aku pose mcm tu...tak paham.maafkan!


a part of bfs kitorg kat cafe.
nie bru intro!
there's lot Que tunggu msuk perut.

i cant remember nasi apa.
tp sedap.
puding roti pun sedap.tp sedap lg yg kak lena buat!hihi~


nie pun sama.intro je!





sementara tunggu lift nk ke car park...sempat kan!
ari2 mengendong beg merah and laptop.
bwk keje balik resort.
lepas buka pose, mandi , solat dlm 9 lebih kalu rajin buat.
kalu tak rajin krohh...krohhh...krohhh...~







pic bawah ni time lunch kat JPO.
client yg bwk.
makan kat absolute thai.
ya ampun...super sedap.
after few days sy tgk akim AF pun tweet mkan kat sini.
he give same comment! sedaappp...
sila try!mmg sedap.try kerabu dia.
dessert dia pun sedap!
Mr John tnya nk makan apa...
I senyum je..so at last dia decide smua menu..senang!
he said "who's leader for this year, aida rite, so aida ve to eat a lot"
dia tak tau perut sy bergelora dh time tue.
senakkkkk!
sedapppp~

otw balik sandar je kat keta dia yg superbbbb tu smbil layan instrumental song.
eh.he's nice man!
sgt nice and somtimes kelakar.
boss yg sgt baik jgk walaupun tegass...

eh, kalau korang g try green curry and ayam goreng pandan dia eh!
sedap & komfem tak menyesal!
sila pegi lps raya nie eyh.


sempat 3x g JPO. seriously brg sana mmg murah...
tp kannnn...
kasut ke handbeg ke jam ke apa ke smua yg agak lama la.
kalu u nk latest design mostly tade sini.
harga dia agak murah but still ada yg mahal...still.
byk kali usha satu jam tu.
last day sblm balik g sana tuk beli jam tu as a reward tuk diri sndiri yg dh penat keje...
skali tu dh abis..
teme kasih.selamat duit aku!haha~
charles & keith dia besar jgk.
harga pun jauh murah dari yg kat dpn pavi tu.

sila la gi sana...
bwk duit byk2...
lps tu pengsan kayap..haha~
me just tak msuk coach je.
tak mampu nk masuk...hihi~

nota : me mls nk timbang brape kg i gain masa duk sana.sahur pun ada 4 jenis lauk siap buah bagai dia anta ke bilik.bgun makan je, lps subuh tido balik.kul 8 bgun, 8.45 smpai opis...ko agak2 bpe? takpe, simpan je agakan korang tu.i dont want to think.susah la org yg suka makan and suka makanannnn nie :-)

No comments: