iklan-iklan~sila click

Friday, August 17, 2012

selamat hari raya


Sedar tak sedar,
ramadhan sudah sampai dipenghujung
sedihnya rase...
semoga kita dpt jumpa lg ramadhan akan datang.....


dengan ni,
saya nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA
maaf zahir & batin 
andai kata ada silap dan salah sepanjang penulisan saya kat sini
ada yg terasa hati,terguris perasaan..
sama-sama kita raikan syawal yg bakal menjelma nie dlm keadaan serderhana


sy bercuti selama seminggu.thanks bos bg cuti free.
sy balik kg pagi esok...insyallah.
then 1st day raya sy nk ke pusara nenda & atok kat rembau
Allah knows betapa sy rindu mereka berdua.
 takpenah kurang sikit pun kasih syg buat sy sejak sy lahir smpai lah mereka pergi
 owh. I miss both of them. A lot!


so, pada yg pulang ke kampung halaman.
perak ke,pahang ke,johor ke, ganu ke, even ke kedah and penang ke
please hati2 okeh!
jgn nk speeed sgt lah time raya nie.
kita nk bergembira tak nk bersedih dikemudian hari.
and 
please!
jgn guna emergency lane kalu anda bukan dlm keadaan emegency
jgn nk jadi selfish sgtlah!
sy paling benci org yg pentingkan diri sndiri.
if jem pun, redah jelah.
ramai jgk org redah jem sama2 ngn kita.
bkn u sorg je.

and kepada pemandu kat luar sna,
tolong memandu ikut peraturan.
gunakan signal!
jgn nk men masuk and redah je.
mari sama2 kurangkan kadar kemalangan jalan raya kat Malaysia.
sy syg korang oke!


kpd kwn2 yg dh selamat bergelar isteri,
so amcam? dh decide nk balik umah sape?haha~
pandai2 la kan....
once again,
SELAMAT HARI RAYA 
maaf zahir batin.

as usual,
sy tak buat rumah terbuka,
tp rumah sy sentiasa terbuka terima kunjungan semua.
jemput dtg umah oke.


nota : jumaat sy dh berkampung kat shah alam. sy btl2 nk cuti seminggu nie tnpa pk psl study and keje.tp sy dh pesan kat client, anything just drop email je, apa sy bleh tlg sy tlg....xsmpai hati nk biarkan client mcm tu je...harap2 diorg oke lah sepnjg sy cuti nie....korang, hati2 eh!ingatlah org tersayang.
 

No comments: