iklan-iklan~sila click

Sunday, November 18, 2012

next


since next month sy dh free from class and exam
sy plan nk buat semua benda kat bawah nie :

1) ATV - katanya kat PD ada but not sure best ke idak.but cousin sy g kat cemerung..best gila!jeles yg amat



3) snorkeling - insyallah kat sabah nnty bleh la buat activity nie...

4) broga - okeh.yg part nie hampir tercapai..nie pun 3 hari skali ulang benda yg sama...baru dapat.hahah~

5) nasi ayam sedap kat PD - haaaaaaa...yg nie tak tau bila nk dapat....bab2 mkn nie kiv skit pun takpe kot eh..hehe

6) sunway lagoon - haaa...aritu time lunch sy nengok la diorg bersuka ria kat sunway lagoon tu..aterrr,..sebelah je kan kat class...oke.teruja plak nk main.dh lamaaaaaa tak msuk sini. yg nie kena tunggu hujung bulan la eh...hehe~


7) belajar masak semula - almaklum...sy mmg dh lama tak masak yg berterusan...so skill dh tumpul.hahaha~ so now kena asah2 balik...phewwwwwww...payah betul!

8) soping - ha nie paling best! lg best kalau org belanja...hahahah~ ( perfume dh abis.jeans nk beli baru.wallet pun tauuuuuuuuuuuuuu) soping bju anak2 buah jgk...yg ni i loikeeeee.....


okeh dah,tu aje...nnty kalau ada lain, sy update lain.sekian. harap paham...hahhaa~ peace yaw!


No comments: