iklan-iklan~sila click

Monday, November 5, 2012

tak tahu.

baru settled family day blah abah.
first time for them having family day gaya nie...
and dh bertime2 for me lah...
so bila part game tuh....alaaaa...dh leh buget la...hahaha~
cumanya, kelakar and enjoy lain lah kan dlm setiap family day yg sy organize...hehe :-)


now, kepala ada mcm2 jgk.
exam tax ialah nextmonth.
tak tahu nk harap apa...sakit kepala lah kalu pikir bab2 exam nie..
semangat pun ada ala2 jer nie....hahaha~



rasenya kan...
sy nak hilangkan diri dalam sehari dua skang nie...
terbang g mana2... jauhhhh dpd smua benda nie...
then saya come back dgn satu jawapan yg pasti tanpa ada ragu2 dan teruskan kehidupan seperti biasa.
boleh tak??

kalau ikut kewarasan fikiran dan ketajaman akal...sy dah ada jawapan.
tp kalau ikut kan perikemanusian dan syg yg ada...jawapan sy akan bertukar
so skang nie sy tak tahu nk ikut apa?
tp kalau ikut hati dan perasaan + dgn kewarasan dan akal yg ada...sy dh ada jawapan....cumanyaaaa.....sy menunggu bantuan dpd Dia tuk tunjukan yg terbaik buat sy....insyallah...Istikarah will help me :-)


sy tak mau menunggu atau buat org tertunggu...dua2 pun sakit.
insyallah, semoga jalan sy dipermudahkan...
sy harap jalan yg sy pilih menyenangkan semua pihak...
yes.pasti ada yg terluka kot dgn decision sy nnty...kalau bukan seorang mungkin dua...atau tiga....tp sy akan fikir yg terbaik....

sy rase sy tak perlu fikir org lain tuk decide.
sbb kalau sy fikir psl org lain...psl sy takde sape pun nk consider...
yg nk kena hadap sy.nk kena lalui sy.esk2 kalau ada masalah pun sy jgk yg kena tempuh....so pokoknya sy....tp semuanya dgn izinNya....
kalau itu yg Dia tunjuk...maka itu lah yg sy teruskan...
andaikata Dia tunjukan jalan yang lain...maka itu jgk yg akan sy mulakan...



nota : doakan okeh!

No comments: