iklan-iklan~sila click

Tuesday, December 25, 2012

Biskut Butang Aiskrim



Korang tahu pasal biskut nie?
Suka?

SY SUKA!

last month kot kak ina ( kakak opis) sy bwk biskut nie sebekas...
sy lah yg dok ulang alik makan..selagi tak abis sy jadi tak tentu arah..hehe~
sedappp oiii biskut nie!
dlu masa kecik2 mmg sukaaaaaaaaaaa sgt!
now biskut nie dh berlambak balik kat pasaran kan...
even org slalu jadikan goodies kan...


masa tgh syiok makan2 tu..
sy anta pic nie dkt mr.b....
great! dia pun goma ( suka) gak biskut tuuuu...


then,
masa wedding mahirah last week...
mahirah bg nie dlm bekas cantik tu kan...
dua2 muka dh teruja dh!hahaha~
siap berubut lagi dlm keta oii...(masa nie dlm hati dh pkir nk beli sebalang je dah)
hahahha~


abis dua botol tu...
dua2 snyap smbil janji nk cari biskut butang nie ...
yg si b nie tak menyempat kan....
dia siap g cari kat family store...tp nan ado!



sebenarnya sy tahu kat kedai sri pulai yg borong tu...
ada jual sebalang yg besar ( tin biskut yg besar tu) RM30 je!
amikkkkkkkk ...sebalang...( balang ke tu eh? ke tin?tin ke balang ke..lantak la)
sbb kak ina dia kata dia beli kat sana...
so sy plan nk beli..and nnty nk berlagak kat dia!!
tp tup2...sy balik kg 2 hari nie...
dia dh zasss cri kat FS...siap yeyeyey lagi sbb dh jumpa kan...
hooooiii...melampau.gila addicted kooo...


pastu call sy smbil makan biskut butang tu...
pastu tnya sy nak ke tak? ekelehhh...nk bg sy jeles le tuh!
sy beli sebalang nnty okeh!! siap bleh tabur2 dpd umah dia ke umah sy lg..hahahha~ ( haippp...tak leh tabur2...rezeki!)


we both mmg sgt2 suka la biskut butang tu...
makan tu bleh gemuk ke eh?
takpe...makan skit2..gemok pun skit2...hahahah~


note : weh b, nnty goodies kita, kita bg biskut butang tu jelah ehhh...sorg satu je ckup...jimat pun jimat! yg lebih nya kita balun duoarng! hahahha~( dasar auditor kedekut) deal eh b??  ;-)


mahirah , selamat pengantin baru! selamat memasak di rumah mak mertua..selamat menjadi isteri baru...ehhh....ada ke wish mcm tu...hahaha~wedding di JB tu akan di aturkan dlm jadual....hehe~ belum sempat diberitahu kepada " abg kamil" lgikkkkk...hahaha~  


last week sempat lepak dgn erik and fazillah sementara menunggu detik 12 mlm 23dec...erik turn to 24 years old! wish dia kelakar weh.....hahaha~ erik! semoga selamat dan berbahagia selalu....semoga berjaya dlm mencari pasangan serasi ~ hehe~

No comments: