iklan-iklan~sila click

Monday, December 17, 2012

Hello Weekend~ oh la la la




sy rase hampir setahun lebih sikit kot sy takde life sgt on weekend.
life yg ada hanyalah mengukur jalan seremban- sunway
dan menghadap jammed sesambil called plus tnya keadaan jalan.


byk wedding kengkawan yg sy terlepas...
dan family pun terpakse congak mcm2 sblm set date nk g mana2..
takut2 bertentang dgn jadual class sy
dan sy sgt stress bila tgk org jalan2 time weekend.
sy takmo jalan pun.dpt lurus pinggang kat atas tilam sy pun dh satu nikmat dh.
pegi gelap.balik pun gelap.
letih oiiiiiiiii~


oh la...la....
kini tidak lagi...
tuk tahun 2013...jadual sy dh takde class bagai...
tu tahun merepeat.hahaha~
so no class...focus session pun dh takde...ganti dgn apa ntah...
tunggu next year lah baru amik tahuu..hahahaha~






sy dh zikir2 dh kat telinga mr b.
jawapan dia simple je..tunggu bdk2 dia abs exam dlu.
ok. me tunggu!
oiii..tak sabar nk menikmati weekend!
and yes....lps new year dh setel smua urusan sy nk soping
i have long list yg kena dipuaskan!
and yes..... finally bleh layan cite hindustan kul 2~haha~
xdelah tetiap minggu nk ngedate kan.
mr b pun ada project apa ntah study dia, dia nk buat kan.dgn student2 dia lagi kan.
sy sgt paham org keje+study nie~ sgt2 paham....
tp sy rase dia lg lemau kalau tak nmpk pp sy...hahahahha~
tp yg sy perati kan...mr b nie tgv,mbo and gsc tu mmg kaya sebab dia...
ada je cite baru...dia akan update sy dgn harapan sy ckp yes.lets...



this week mahirah punya wedding.
dh start cuti dh cik kak tu.
mesti berdebar2 kan menunggu hari nk jadi isteri org :-)
sy ada dua wedding time tu.
and jujurnya sy tak g beli hadiah pun lagi...
mr b ajak g beli esk since dia cuti.tp me kena keje...sbb keje dh start ada kan...
xdo nk honeymoon lagi dh...kena keje.keje dan keje.


dalam kepala dh ada benda nk beli.
tp tak tahulah jumpa ke tak.
insyallah, kalau larat esok sy gagahkan diri pas keje g beli.

ainaa punya majlis bertandang is on 30th.
cuba utk attend.tgk keadaan sbb jadual adalah full.
anak buah yg baru keluar last week pun sy tak sempat jenguk lagi.
tunggu yer baby...nnty maklong dtg jenguk awak.
tunggu atok and wan free dlu...dorang pun jadual full since sekolah pun nk bukak nie kan....



okeh.
sy dh start nk tulis mana nak pegi apa nak makan and mana nk singgah!
awesome!
lama dh takde perasaan yg lapaangggggg mcm nie.
finally sy dapat weekend life sy balik.
tp 2014, sy jadi serabut balik!huhuhu~
takpe...tu nnty2 pikir.
doa2 kan kami tabah nk lalui kehidupan kerja + belajar nie eh! semak mmg semak....tp insyallah...ada hikmahnya..bak kata mr.b , susah2 dlu..senang kemudian.lagipun both mmg semangat nk capai cita2 masing2.....



nota : masalah terbesar kami kan.dua2 pemalas lipas nk drive!jalan nk.drive taknak.rasenya kitorg kena ada driver lah~ ahai!hahahha~bye!

No comments: