iklan-iklan~sila click

Monday, December 17, 2012

~ SERI KELANA ~

Td amik mr b kat seremban kan...
ingtkan nk amik terus.but he said solat maghrib dlu bru amik dia.
dia solat siap2 kat petronas sonang...
pastu zasss sana sini...
makan dan pakse dia makan..
sy syak dia on diet.tp dia tak penah mengaku...(padahal dia kata riso bju pengantin tak cantik...muntah aku dgr!bju pengantin mana ntahhhh....)


pastu nk balik lalu la kat depan sekolah seri kelana...( smbil lagu sekolah terngiang2 kat telinga)

" if kita dpt masuk sekolah tu and jumpa cikgu2 situ nak tak"
" of kos la nak.....kat situ kita kenal kan" dgn nada yg excited!

yes! we ols classmate,schoolmate and jiran jgk!hahahha~

agak2 cikgu Ali, usztaz ibrahim , cikgu radziah, cikgu matnor ingt kami lagi tak?
kami antara bacth yg saat seri kelana mencapai kegemilangan...
batch yg buat seri kelana mencapai tahap kegemilangan ialah batch 1999 dan kami menerusnya ~
time tu GB dia Pn Noreha.sgt2 strict, nk2 bab maths.
siap la ko kalau tak dtg sekolah....siap la tak siap keje...smua dia amik tahu...
bg cikgu2 otai mcm cikgu Ali rilex je...cool je dia....
awl2 class maintain je jual stationary....kitorg plak beli pemadam sbb nk lawan pemadam.,...time tu pemadam ikut bendera mmg tgh up abisss...hehehe~


time sekolah tu...kalau masuk kelas ke 3 dan kebawah mmg dh down abs dh....
tp alhamdulillah, perform jgk..kira time result tu mak abah tak marah laaa..
dia puas hati lah...
kalau dpt street yg satu tu mmg komfem ckp apa dpt je..
tp sbb tak dpt, so abah belanja makan and beli apa ntah.lupo!



eh, 
ada junior seri kelana kat sini??
oh adik2...belajar rajin2 okeh...
cikgu2 lama yg kat sana smuanya superb and berpengalaman sgt2..
diorg adalah sgt best ok! 
zaman tu sy heboh ngn class tambahan, dgn netball dgn tunas puteri dgn perpustakaan and mcm2 lagi...
6.30 pagi hingga 6 ptg hidup sy diabiskan disekolah tersebut!




2013,
semakin menghampiri kita...
semakin meningkat usia....
keremajaan semakin meninggalkan kita....
its time tuk fikir benda2 lain.....
 sy sebenarnya stress bila fikirkan 2013!
semoga semuanya berjalan lancar...nk2 psl study!

No comments: