iklan-iklan~sila click

Monday, February 13, 2012

regrets?? no way!

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it

 

Just because something good ends doesn't mean something better won't begin

Sunday, February 12, 2012

adiah bufday

bulan depan bufday azrap yg ke ** tau...
tua dh wey...huahuahuahaua....org anak dh 3.dia bru hegeh2 nk kawennn...
sy mula2 dh tau nk beli apa.
dh set mind dh! dh tekad dh.



kakak opis sy jalan2 p germany tau.
so transit kat dubai.
and nk gi paris la..bla..bla..bla..
so sy kirim kat dia perfume kesukaan azrap.
perfume nie kat sini mmg 300++ la kan...
sy expect kat sana lagi murah la....
mula2 masa kirim tuh..mmg target nk jadikan hadiah tuk bufday dia la.
skali tuh...ehhhhhhh..tak bleh! sy nk la. sy suka bau dia...hahaha~
sy sukaaaaaaaaaaa gileeeeeee! soft je
lantak la perfume laki pun.
sy nk jgk.sy nk jgk.
so kalau perfume tu ado.mmg sy la pakai.
hadiah tuk azrap. nnty sy pikir lain...ehehhehe~
sy siap ckp lg....
"kak, kalu harga dia mcm nie....akak beli la dua..kali mcm nie..akk beli jela satu" heheh..tamak!


azrap psyco sy.
"bvlgari nie ayg..ada byk yg len...yg tuk pom punya pun ada"
ahhhhhhhhhh....sy tak kira.sy nk sebijik yg mcm azrap punya jgk.
dulu masa jumpa dia.mmg sy suh dia spray perfume dia kat bantal2 sy..hahaha~
wangi sgt wey..sgt2. 


nota : korang tgk cite gemersik kalbu.sy ngn kakak azrap menggila kat si suffian tu.hahaha..laki org pun..nasib la...gila jgk! skali masa second last episod tu...sy ternmpk sesuatu kat suffian tu.persamaan ngn azrap la.sy trus twit akk dia.sy tnya pasan tak apa yg sama kt suffian and azrap.kalu dpt teka.mmg clever.and dgn konfiden je akak dia jwb.tepat plak tu.....mmg btl2 kakak kandung la..hahhaha~ apa persamaan dia? biarlah rahsia...hahahha~ tp tu mmg specialty azrap la...kah2..kah..kah...sy gelak sbb benda tu mmg kelakar tp tak leh cite kt sini....tp akk dia siap tmabah lgi. tang tu je yg sama.tang perangai.haremmmmmmmm...hahaha~ mmg btl pun.azrap totally diff la ngn character suffian tu,...ko jgn nk suh dia romantik2 nie...tp smlm sy kemas brg2 sy.kotak2 sy.sy jumpa kotak yg ada wish card bufday sy last year....sy gelak sorg2 bile bace balik..nk ngis pun ada.touching btl..sbb dia try to say somthing diff dgn diri dia.... :-) tp sy dpt rase la apa yg dia tulis tu.