iklan-iklan~sila click

Sunday, January 6, 2013

Jemputan 2013

hola!

till today...
sy dh receive lebih dpd 8 jemputan up to bulan march!
waahhhhhhhhh....2013 mmg tahun org kahwen eh * umur dh 25 thun pun kannn*


sy kalau boleh tak nk miss satu pun wedding kawan2.
tuk antara niat yg ada tuk 2013!
tp ada yg bertindih tarikhnya...
so will try my best la yer~
27 hb tu je ada 3 wedding.....dh bincang2 and pkir2 dgn si b...
mana nak g and lari2...
jiran selorong kitorg pun  kahwin time tu jgk...
sy ok je...si b la yg org kuat kan...
sy dtg makan pastu balik....si b la yg dpd hari sabtu yg bertungkus lumus kan......
* yer, sy nie kan sombong...tak mesra alam..tak rajin...jiran pun lum tentu kenal sy...dh jenis tak campur and kuar umah kan..blik keje duk dlm umah...kok dating pun pass by je kat dpn tu....mak suh kuar tlg2 pun jgn la mimpi sy nk g...hahahha*

yang si b plak,
siap cabar sy....gi tolong potong bawang ngan acik2 tu...
cabaran yg sy tak nak sahut pun...hahah~
very not me...
bkn setakat acik tu je pelik...mak sy pun nnty telan panadol kalau tibe2 sy mcm tu...* buang tebiat ke anak aku nie....jgn! anak aku ada 2 org je...hahhaa*

cabaran seterusnya ialah tegur mama dia...* smbil lap2 peluh* ahaks!
will do...will do...jgn risau eh b! jgn dirisaukan...
mentang2 la abah kita sengeh2 ngn dia..angkat tgn ngn dia..
dia pun senang hati la kannn...
wey b, nnty b pun g tegur mak! baru fair ok....


al-maklum,
sy nie pemalu org nya...hahahha~ tu yg segan gila nk bertemu 4 mata
sy punya malu kan...smpai kecot perot and sejuk tgn tau...
*phewwwwwwww
berani lagi cinta selorong...tanggung la akibatnya!hahahha~
momantai la!
small the matter! ahaks~



ok,
sape2 lg nk kwen 2013...
sila2 la antar kad..hahaha~
sy rase 2013 tahun sy g jemputan kawen dan melawat baby :-)



nota : adik2 praktikal tnya.."kak aida bila nk kawen....nk cop jadi pengapit kak aida" hahhahaha~ tersembur aku dgr! smbil pp aku dh merah! 3x dh bdk nie tnya haaaa...hahhaa~si nad siap ckp "come on kak aida...bla lg nk kawen..kitorg tak sbr dh" hahaha ko nad! tak abs2 dgn come on ko!~ sabar ye adik2...tunggu akk dgn abg b ko nie bernafas jab! byk benda nk kena setel before kitorg setel.hahaha~ paham? ilekkkk la....


soalan bdk2 tu tak semenikam dgn soalan si b yg berbunyi *syg dh bersedia ke nk hidup dgn b* haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! apa aku nk jwb! nk terkeluar jantung aku kau tauuuuu..... satu je nak bgtau! si b ni mmg kategori sweet and romantic! so ko sila imagine...aida! ye si aida nie...nk lyn dia....haru wey...aku kan ganas! paling baik ayat sy bleh jwb * bi nie gila la! suka tnya soalan pelik2* hahahha~ tu je...mmg sakit hati and takde perasaan lah...ok.sape nk ajar aku cara handle org mcm b nie....nie first time oke! FIRST TIME bercinta dgn this type punya org...hahahha~ tp dia tetap garang oke! garang! kalau agak2 dia tak suka.mmg time tu jgk ko kena sound! pastu ko diammm je tau....smpai umah nnty bru ko bbm dia..."knp b garang" haaaaaaaaaa! mcm tu la konsep nya...sentap.tp jgn sentap dpn2....hihi!

sy doa + harap...apa saje dugaan lps nie..both of us mampu tempuh...setiap relationship ada dugaan kan...so utk relationship yg nie..sy harap  sgt2 we both kuat nk tempuh! the moment i accept him, i also consider smua dugaan yg kami bakal tempuh...hati sentiasa berdebar dugaan apakah utk kami lps nie...! tp deep inside i keep doa, Dia kuatkan hati.aminnnn...

  semoga semuanya dipermudahkan kannnnn...amin!

No comments: