iklan-iklan~sila click

Thursday, February 7, 2013

Manjakan diri



Semalam dua pupu sy upload nie tuk promotion.
nie business kakak nya...she tolong promote je :-)
sy berharap sgt lah lokasi nya di seremban.
oh tidak.rupanya di bangi.


kat seremban nie payah sikit nk cri kan.
kalau ada pun satu dua je.
yg melayu islam punya lah....kalau yg lain2 tu mmg byk.
tp mcm segan lah jgk kan... malu gila rasenya org urut2 pegang2 badan kita.
sy siap amik towel tutup muka lg.
tp bila dh dipasangkan music..sy pun dh cool rilex...
maka belayarlah sy...bia amoi tu buat keje...




so..
bila ke nya nk try tu?
lepas balik sabah la eh...
will cri one sweet day tuk relax kan diri....
b, please take note oke.boleh consider nie ganjaran tuk balik lmbt and bizy ari2 tak? keh2...
lelaki tak leh masuk.
so sy kena urut2, awak dok bawah sambil minum milo sedap2 eh...


korang jom la try...
harga pun not bad kan...
moh la kita....urat segala dh berselirat.
tu yg muscle pun slalu gedik2 buat perangai kan.....




nota : gadis kat midvalley tuk dh 6x call sy....bila nk dtg buat treatment rilex2 smpai tido keruh2 tu...sy plak asikkk la lupa..nk terjah mid tu bkn mudah.iman kena kuat.hati kena kental.kang elok kuar spa melencong tempat lain...ranap lg duit..keh2...tp kena cri date jgk.sbb dh byr..rugi kalau tak pergi! tp mmg rase selesa la...hilang semua sengal badan dan sikit2 lelemak degil. bulan dpn lah kita g...bulan dpn sy dh niat nk membeli ikut hati...tp now selera soping bkn pada baju2 sgt2..lebih pada benda2 lain...al maklum dh meningkat umur...so minat berubah ke arah lain..haha! but seriously sy mmg perlukan tukang urut yg terbaik.sbb skang nie mmg senang lenguh ke apa benda smua....but i think i found someone good in massage skills nie. selain dpd my sister sendiri la.she's good in mssge nie.dia marah2 sy tak nak urut pun pun sy tadah jgk badan mintak urut.

No comments: