iklan-iklan~sila click

Friday, February 8, 2013

Setia Hujung Nyawa


Cerita yg penuh emosi kan?
sy tgk hari2 org update psl cite ni...penuh emosi..
ramai pengikutnya....
so amacam? ok tak ending cite nie?
sy bru berkesempatan repeat tgk pg nie...
sedih plak tgk ikram nangis tu....
mungkin dia baru tersedar atau paham...
"tak semua cinta akan bersatu & tak semua yg kita nak, yg kita idamkan, yg kita impi dan angankan akan dpt..."
sbb Dia punya perancangan lebih baik utk kita.



dua pelakon yg comel.
pelat2 pun tak pe lah....janji layannn je tgk acting dia...
dia garang.tp dia romantic.
jodoh yg tak di rancang.jodoh yg ditentukan oleh keluarga
dan sebenarnya itulah jodoh dpd Dia.

Sometimes you have to go through some bad, to get to the good.
Sometime you just can think about giving up....but your heart tell u, be strong.
dan sebenarnya semua benda2 tulah yg mematangkan kita..
so keep on smiling! dont give up ya :-)




meh layan lagu baru.
sy suka lg nie....layannn :-)






nota : Dulu , dlm apa2 pun sy slalu ingtkan diri.berbaloi ke dlm setiap keputusan yg sy buat...now sy rase, tak semua benda kita kena tnya berbaloi ke tak. sbb kdg2 ada benda yg u have to go tru dlu then u know ianya berbaloi ke tak..sbb we r dealing with risk...and of kos semuanya dtg dpd Dia. 

My abah everyweek balik rembau, kemaskan rumah. sampaikan ada org yg tak tahu pakteh dah takde , ingtkan pakteh yg kemas umah kg.yelah, rumah sentiasa kemas.so org tak fikir apa2... Allah jer yg tahu betapa sy rindu kan arwah pakteh & wan. Ketiak wan still the best place to laydown. Lg kuat dgr wan berkeruh.lg kuat kita nk peluk dia. Setiap kali balik kg and tido mlm, wan confirm2 akan siapkan tempat tido sy seblah dia dan setiap kali nk blik.sy akan dpt kiss yg bykkkkkkkk from her. penah one day, wan johol sy perli."manja sgt dgn wan rembau...bercium2".. sy buat dekkkkkkkk je...sy rase, sejak lahir.sy and aboy mmg special to her. sbb we both anak sulung tuk kedua2 anak lelaki wan.so special treatment lah kitorg dpt.hehe~ kalau nk blik je, dh siap bekal dh..."yg tu tuk shira.yg tu tuk mohammad" wan panggil aboy  ialah mohammad. and untill now, dh besar2 panjang gedabak pun..we both tetap dpt kiss from wan acu. adik wan. one and only yg tinggal dlm dunia nie.tu jelah tmpat menumpang kaseh...time kat JB last week. sempat jumpa wan acu...bila dia cium sy.cium aboy.omg! sy sedaya upaya tahan airmata! aboy pun selamba je biar kna kiss...xpkir la tak macho ke apa ke...hehe~bila pergi pusara wan kan...belum trun kereta lg dh sebak. bila dh smpai dekat.berjurai2 air mata. sebab rindu.rindu wan sgt! AL- FATIHAH~


tetibe ending cite psl wan kan.dh rindu.nk buat mcm mana kan :-)

No comments: