iklan-iklan~sila click

Tuesday, March 5, 2013

Kelahiran di bulan febuari

  Lets check kena ke tak kena kan....
 
 
FEBRUARI
  • Berfikiran abstrak. ( yes.he is)
  • Sukakan benda yang realiti dan abstrak.
  • Bijak dan pintar
  • Berpewatakan yang mudah berubah.
  • Mudah menawan orang lain. ( sy hnya mampu senyum je utk ini.no komen)
  • Agak pendiam. ( tak kena kat b)
  • Pemalu dan rendah diri.
  • Jujur dan setia pada segalanya. ( wait and see.keep on praying that he will keep his promises)
  • Keras hati untuk mencapai matlamat.
  • Tidak suka dikongkong. ( yer betul)
  • Mudah memberontak apabila dikongkong.
  • Suka kegiatan yang lasak.
  • Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif. (diam2 rupanya dia sentap.lately nie pun sgt sensitif.org lain yg peod.dia yg sentap..keh2)
  • Mudah mempamerkan marahnya. ( mudah nampk but till now i still tak tau how to handle him.i just diam je, then he will pujuk me pulak...very not fair kan.later on i blajar lah)
  • Tidak suka benda yang remeh-temeh. ( sgt2..he suka ckp " lantak la haiii" tu maksudnya..he tak kisah pun, but for me mksudnya dia marah... )
  • Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya. ( kwn dia merata.tak larat nk ingt.but madu2 sndiri i ingtlah)
  • Sangat berani dan suka memberontak. ( berani sgt.suka terjun kereta kalau i buat slh pape.sbr jelah)
  • Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya. ( he will work for his dream and i will definetly support him..u go go b)
  • Pemerhatian yang tajam. ( sgt2 tajam)
  • Suka hiburan dan sukan. ( kaki gosip mamat nie.hahaha~ sukan? he claim teror futsall.i terpakse percaya..hihi)
  • Suka benda yang bersifat seni. ( agreed)
  • Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran. (kalau i tell his fren/famly how romantic he is, surely diorg akan ckp i bohong.but please trust me.he is! biar la hilang rockers u b.u r too sweet kdg2 me yg blurrr....)
  • Berkecenderungan pada benda yang tahyul. (hahahhaha~ gila ke...b penah ckp i mandrem dia.time tu i rase nk telan je dia....dia yg angau.tuduh kita mandrem dia...kalau nk mandrem i mandrem org jauh2 skit lah...takde hujung lorong je der..kikiki)
  • Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros. ( im not sure.kalau dia boros, maksudnya i lgi boros.)
  • Belajar untuk mempamerkan emosi 

still in learning process.to  know each other, support each other and so on. thanks for the doa ( chewah), hopefully somthing good waiting for us. if u guys jumpa me dgn muka happy.bertambah sihat and so on.yes, itu smua betul.tak fake pun.hahaha~ im happy and ready :-)


nota : happy me :-)

No comments: