iklan-iklan~sila click

Sunday, September 29, 2013

Tudung bawal, shawl halfmoon & pearl shawl murah



Assalammualaikum :-)

 Lama dah tak bersiaran, tuan belog agak bizy skang.

Okeh, buat orang2 seremban khasnya, kalau nak cari shawl halfmoon, pearl shawl dan tudung bawal plain yang cantik2 dan murah boleh visit my FB PAGE . Insyallah will update more stock disana nanti

Korang jugak boleh request tudung2 yg korang suka, insyallah kami akan beli stock nnty. Skang nie ramai yang request tudung awning yg layer tu...so soon will update tudung tu :-) insyallah.

Bagi area seremban, shawl dan tudung2 tu boleh COD je. tp luar dpd tu boleh pos kan.dunwory eh :-)

So apa lagi, JOM cuci mata kat our page. bukan setekat tudung.beg,lipstic, palazo pun ada.
Akan update pic perlahan2...sbb nie tak abs penat lg..haha~

pic2 yang ada semua ready stock.

PM me or WhatsApp at 019-6264677 atau email me at : aidayunus_1404@yahoo.com.my

sementara tu, meh cuci2 mata stock yang sedia ada dulu eh




SHAWL HALFMOON RM18







SHAWL PEARL RM 20
Beli 3 helai keatas akan dapat discount.
PM me okeh.

dibawah nie antara colour2 yang ada.
seriously shawl nie sangat senang dipakai dan sesuai ke opis, majlis2 atau jalan2.
tak panas!













 Last but not least, tudung bawal.
RM 8 jer.
tak jarang dan tak terlampau lembut
senang dibentuk!
 kalau beli lebih dpd 10 helai akan dpt discount :-)
colour smua adalah cantik2 :-)





note : saya baru nak mula business nie kecik2. do support me okeh! sy dah takde class, so surely on saturday & sunday sy free kan...so why not start biz nie... this is my baby step. doakan okeh :-)

No comments: