iklan-iklan~sila click

Saturday, October 19, 2013

Shawl dua colour depan belakang, tak jarang, labuh & cantik


Assalammualaikum ,

Nak update pasal tudung :-)

Ada shawl baru iaitu shawl dua colour depan belakang.
Kalau korang tgk wanita hari ini, MHI atau byk penyampai tv3 pakai shawl yang cantik2 dua colour tu kan...
hah...nie lah dia shawl nya...
jangan risau pasal shawl nie jarang! sbb ia nya lansung tak jarang! sure!
dan jangan risau pasal pendek ke apa ke. sbb mmg labuh.
comfirm cover depan dan belakang :-)

mcm biasa,
nak order boleh wasaap atau mesej  sy di 019-6264677 atau terus ke fanpage fb saya ( nulaida beautylicious ) .
korang boleh PM sy code order yer. kalau ada stock, sy akan direct pos after payment have been made.
kalau takde stock, give me at least 4 days to get ready the stock.
alhamdulillah setakat nie customer sy smuanya baik hati belaka.
sanggup tunggu seminggu tuk sy amik stock.thank you so much :-)

customer area seremban, boleh cod sajo.jimat duit postage rm6-10 kann..
nk cod boleh di area senawang 8-5pm atau selepas waktu kerja kita boleh discuss nk jumpa kat mana2 area seremban
lastweek sy anta tudung customer ke nilai sanun :-)


so,
sila2 menjamu mata.
harga shawl dua colour depan belakang nie ialah RM30.
tp kalau korang msg/wsp sy bgtau yg korang jumpa melalui blog. sy akan bg discout lagi :-)
belian atas 3 helai akan dpt free inner magic ( hitam)
dan belian atas RM 100 akan dpt mistery gift :-)

happy shopping korang!























nota : minggu nie sy tak restok barang2. sbb sy tgh focus on my new project. insyallah next week sy restock eh. this week sy setelkan mana2 yg tertunggak jer. terima kasih diatas kesabaran korang :-) I really appreciate it.

No comments: