iklan-iklan~sila click

Tuesday, November 5, 2013

Borong tudung , inner magic, shawl dua colour, shawl pearl :-)

Asslammualaikum korang,

Since ramai yg bertanya pasal belian secara borong untuk tudung dan sebagainya, sy mention kat sini siap2 yg saya mmg boleh jual tudung dan smua dgn harga borong. Sy menerima pembelian borong.
Harga mmg lagi murah dan rendah dpd jualan biasa lah kan. Apa korang boleh buat ialah, drop email kat sy untuk quotation tudung dia email : aidayunus_1404@yahoo.com.my atau boleh terus msg , kol atau wasapp sy di no 019-6264677 atau ke fb sy . Tapi ramai yg wasap sy terus, snang kan .

Untuk makluman, khamis hingga ahad nie sy takde. So meniaga pun off la utk 4 hari. Apa2 belian atau urusan sy akan reply bila sy smpai malaysia balik yer :-) harap bersabar. esk postage terakhir untuk minggu nie... yg dh buat payment, sy akan pos pagi2 esk. terima kasih kerana membeli di nulaida beautylicious. sayang korang ketat2! hahahhaa~

Tp pada yg mmg dh bgtau nk bank in duit dlm minggu nie, sy mmg dh bg no kamil siap2. so apa2 boleh contact dia terus. Postage akan jalan insyallah selasa dpn. Isnin sy nk amik stock untuk yg order borong. Ada few customer daripada sabah & sarawak! hai orang sabah sarawak. happy shopping yer :-) thank you so much. walaupun mula2 sy mcm blur2 jer nk buat postage ke sana . nnty kalau sy ke sana, boleh kita ketemu yer :-)


till then, happy shopping & take care



with love,
AIDA


Nota : asalkan kita usaha , insyallah kita dapat. skit atau byk, itu biar Dia tentukan :-)

1 comment:

Mya said...

wah.. meniaga adik akak sekarang yer..
alhamdulillah..
akak doakan bisnes awak sukses ya :)