iklan-iklan~sila click

Thursday, February 28, 2013

trip ke sabah ( febuary 2013) - part 2 day 2

 Hari kedua.
Pukul 5.15 bgun.solat subuh.
then terus siap2.
by 6.30 mcm tu...dh terang dh oiii~




 nielah apartment yg kami tinggal.
selesa.
lengkap.
150 semalam.smua complete.
boleh muat 10 orang sy rase.
3 bilik
2 bilik air



 6.30 am!
muka fresh!
kat sana tak payah make up.pakai basic je.kasi mata besar skit
nie tgh tunggu sarah smpai.masing2 excited.
heading to kundasang!
hoyeh...lalalala~
marilah kita mulakan perjalanan.


 us
bersama van yg disayangi.


 dengan kak ina

after sarah siap.
then amik kitorg kat apartmen
dia bawak kami g makan.
dlm pale sy dh set nk makan makanan yg pelik2.
tp nan ado.
sama je dgn semenanjung.
just ada jual kuih2 jgk.sy dh lupa nama.
pic pun tak amik.hihi~ 



 kat sana.
makan apa2 je pun.dia akan bg sup
bkn sup kosong semata.
ada rase.sedap!! 
mula2 mcm pelik.
tp dh try minum.wahhh sedap.
sana kan sejuk je.so sgt sesuaiiii :-)






 teruskan perjalanan ke kundasang yg mengambil masa 1 jam setengah
sebelum mendaki.
ada satu je toilet.
so sape2 nk shi2, shi2 siap2.
sebab takde toilet dh otw tu


enjoy view sepanjang ke kundasang.
satu jam sy tido.
setengah jam lg bila dh smpai atas.
sy menikmati pandangan.
kabus tebal.










 sampai je kami terus ke kundasang park.
yeke tu nama tempat tu?
ntah sy lupa.
kena byr masuk sini.tp kami dpt free.
sbb kami smua comel2 dan hencem.
so dia bg je masuk.hahaha~







 sampai je sini
sila la pkai bju sejuk
ala2 beku dh kat sini
bukan dingin.tp sejuk smpai tulang!
nk kencing pun pkir 80x!
 so inilah track nk ke gunung kinabalu
sepanjang laluan nie, korang akan nampak org2 bwk barang.
pakai seluar pendek.
ada telur.roti makanan2 mcm2
itu utk dihantar ke atas.tuk pendaki2 makan.
bayaran nak naik gunung kinabalu RM 500 per head.



 pakcik nie tgh duduk makan roti.
berhenti rehat gamaknya.
terus kami mintak amik pic.
dia layan je.
thank you pakcik!


 mulakan pendakian.
it takes 5 minutes kot tuk smpai ke tempat mula2 pendakian.






 kt belakang sy tu tempat masuk and mulakan pendakian.
kt tepi tu ada kaunter and so on.
nie bahagian bawah
tepinya ada tangga.
kita boleh naik atas smbil tgk gunung kinabalu
kalau nasib tak baik.kabus tebal.
ko tahan jelah sejuk.gunung kinabalu tak dpt tgk.hihi~


 bersama dua org tourist guide kami disana
sarah and ge'be@ gab
sarah ialah trainee kt opis kami dlu.and gab kwn kepada sarah.auditor di big4
so kamilah auditor yg tak sedar diri berjalan time peak period.haha~
tp duoarng nie mmg baik.sgt sweet.
tuhan je mampu balas jasa baik diorang

then kami terus kan war memorial park
tempat australia dlu2
tempat nie cantik!
dijaga rapi.
kami sempat amik pic dgn org yg jaga tempat tu





 feeling2 kat bali.
b, lepas krabi g bali plak eh? 
eh? :-)


 smart kan?
pic taken by thaqif.


 time nie dh kul 12 kot.
sejuk.
kitorang tutup aircond.guna aircond fresh.
kebas kejab pipi montel sy tahan sejuk.
mmg sejuk!
tp seghonok!




 pic taken by thaqif
ada air terjun di celah2 gunung.
subhanallah.cantik sgt.
sy time nie mamai2 bru bgun tido
dgr diorg kecoh2 cantik2..terus jaga.
membuta jelah keje.





 van kami
mula2 wangi lah kan.
lepas tu.segala bau ada.hahaha~


view dpd atas tmpat kaunter nak naik gunung kinabalu tu
gunung kinabalu tertutup dek kabus tebal.
time kat sini.
ko ckp keluar asap.
fullamak.jakun kejab!



then kami meneruskan perjalanan.
kami lunch di ranau.
next part sy sambung eh!
nk tido dh.penat menaip.hihi~


nota : si b ckp sy lepas balik dpd sabah lain mcm je.garang je dgn dia.sy bkn apa.time dh nk smpai.tu yg mood kedaung. b plak angau kan 5 hari tak jumpa.kah2..tu yg senang je dia majuk tu. .sy pun angau gak la woiii..last day kat sana..jln asik nk tersungkur je..melayang2 je...sy slahkan selipar..padahalllll....tahan tu takmo ckp ngn sy..sy peratiii je...dia plakkk peratiiii je sy asik marah.pastu strettt kena sound. "dpd tadi b peratiiiii je...asik nk marahhh je...bwk besabar sikit boleh tak?" kecut kejab perut acik bila b marah! tp pura2 tak dgr. b kalau sound sakit telinga dgr.tp dia tetap sweet.ok dh .korang boleh muntah sekarang!

korang kalau nk travel jauh.beli lah selipar sandle kasut yg selesa. mahal skit takpe.asalkan berbaloi and selesa. kaki tak sakit.tak melecet. sy dh berkenan selipar fira. simple je.tp selesa.. hye b..shopping jom!

trip ke sabah ( febuary 2013) - part 1 day 1

 Assalammualaikum...

Punyalah semangat nk update psl trip ke sabah kan..
kita tgk jelah smpai mana semngt nie ada...dh la berpart2 kan..haha~

Plan ke sabah sekitar sept - october rasenya..
sy mmg dh set mind nk berjalan je 2013 nie...
so bila diorg ckp nk ke sabah...sy trus okay! sejam lps decide.terus berkumpul ramai2 on9 tuk booking ticket.
online diuruskan oleh sarah. sbb air asia adalah bas dia kesana kesini.hihi~

next step sy siapkan tentative nya.
sambil bincang2 dgn ahli group.mana tempat nk pergi sambil sarah jadi penasihat tetap.
since ahli group semuanya jenis yg senang and tak kisah.sy pun start la google.
bace blog2 yg dh penah pergi and mintak pendapat org2 yg dh penah pergi.
setel semua.maka sy buatkan budget pulak.smbil2 tu search tempat tinggal.pengangkutan.bayaran masuk dan semua2 kos yg patut.
finally i come out dgn satu budget yg sgt2 reasonable ~ sendiri buat.sendiri puji.
selepas di audit oleh nad ahli rombongn yg lain.semua org setuju.maka start la collect duit.dua kali byr! ticket flight mmg time2 tu jgk byr.
so kak ina dilantik jadi bendahari tetap trip nie.she's good handling bab2 money nie...haha~


tentative done.budget done.booking done.collection done.
so menanti hari utk berlepas~

22 febuary 2013
air asia
2.40 pm

by 10.30 am mcm tu sy dh siap packing.
kemas bilik. dan tunggu abah amik.abah yg anta ke airport!hihi~
sy mmg selamba packing beg time tu.
berdebar jgk takut luggage lebih than 7 kg.tp lantak lah.
dgn selamba jgk.tak bwk byk bju.
niat mmg nk beli je kat sana.toiletries plak bila check2 beg nya.ada yg takde.
smlm nya tu patutnya nk g beli sblm tgk movie flight.
tp en abg kamil yg baik lg bijaksana dan pemurah hati dan senyuman, boleh plak dia terlelap.so lmbt jgk kua.hati dh panasss je kan..langsung lupa apa nk beli.hahaha~
so selamba je, beli je kat sabah.



 nie pic sebelum gerak.
si b dh pesan.amik pic.anta kat dia.
layan je weh.kang dia majuk.
dh la tak bg dia ikut.tak bg anta ke airport jgk.sesuatu sgt kau aida.
menyirap je mamat tu.
muka time nie cerah lg kan.
ko tgk muka skang.cerah lg jiran sy yg india dpn umah nie dlu.haha~


 ada satu insiden yg mengecutkan perut ahli rombongan.
masyallah.kecut betul tali perut time tu.
ahli rombongn 9 org.
6 dh smpai. 3 lg stuck.keta break down.
dgn berat hati kami naik jgk smbil tunggu dn doa dlm kapal terbang tu.
dpt je seat. rilex 5 saat.terus nmpk muka citah.
melompat gembira.bersyukurrrrrrrr sgt! terus buat flight tu mcm bapak ko punya.


 dlm toilet pun sempat.
selamat smpai KK jam 5.30 gitu.
imgresen cepat.
jgn lupa simpan visa sabah ( kengkonon la.tp dia mcm kertas la)
kalau hilang payah ko nk balik semenjung.hihi~
sarah yg dh menunggu bersama kwn dia tu dh 3x tepon
why lah akak tak kua2 lagi.
dh excited tunggu nieh!hahaha~
sarah tu org sabah.so dialah segalanya buat kami disana.haha~





 duduk bersama couple nie.
muka diorg sama.character pun sama.
slow2 gitu..
hafiz & yana

 kak ina, nad, zul
diorg nie dlm perut kapal terbang lg dh order nasi briyani
sy pun terjebak sama.
skali dh abs.
so melopong jelah makan cookies!haha~


 nk msuk dlm van dh.
kami sewa van yg muat 12 org
toyota urvan
selesa.jimat minyak dan murah!
van baru eh.bkn yg kokak punya.
driver ialah taqif and zul.
thanx guy!
diorg bercita2 nk suh sy drive.mmg tak la jwapannya kan!


smpai je KK.
jalan adalah jem.
dpd terang dh ke gelap.
kami tak jgk smpai ke homestay (apartment jln university)
dlm 7.30 bru smpai.
time tu gelap mcm kul 10 dh kan.
so check in.
rehat lutut jab.
dan start la jalan cari dinner
lokasi pertama ialah : restoran koki bandung
15 minit perjalanan.

dtg sabah tp makan makanan bandung?
takpe.yg penting sedap dan tak menyesal!
seriously sedap.
mmg original punya ayam penyet la.
nasi dia free.
tmbah la bape byk ko nak.
nasi dia bkn nasi putih biasa.lain rasenya!
kalau korang pergi.sila cri okeh.sedap!
 

  muka org lapar.lapar nie.nk makan briyani dh abis.
kita up plak nasi ayam penyet!
wallah



 menunggu dgn penuh sabar
org mmg penuh dlm restoran nie.
so kena sabar.
diorg pkai bju indonesia.
music pun indonesia.
so ko akan confused kejab.
kt sabah ke kat indon nie?
tp takpe.yg penting dpt makan!





setel makan.
sarah ckp nk cari pisang cheese.
terus muka sy berseri2,ini lah yg ku tunngu.
terus tak lalu nk abiskan air...hahaha~
aida dgn makanan mmg xleh pisah okeh.
fyi, sy tambah makan nasi kat sini.sedap sgt.lapar pun ia jgk,makan nasi tnpa ayam pun dh sedap...berkali2 sy ngn kak ina ckp..sedap.lg sedap bila time byr kak ina kata dia belanja! hahaahahaha~lg sedap.thank you kak ina!

jom cari pisang cheese.
smbil jalan2 kat kota kinabalu.
byk kedai soping brg2 sabah dh tutup.
tp disco club bru bukak.hahaha~


bru lepas makan kan?
now makan lgi.

 pisang cheese



pisang cheese coklat


antara dua tu, sy lebih suka pisang cheese.
sedap!
kami order dua set setiap satu.
smua org minum air suam
xlarat nk makan sbb kenyang.
tp sy larat jeee..sy ngn kak ina kusyuk abiskan makan!
tp at last kena bungkus jgk.


sambil makan.sambil borak.smbil lepas rindu kat sarah.
sambil tu jgk plan blik schedule.
susun apa yg patut utk hari esk.
insyallah semua ikut tentative.harap2 cuaca ok!

then balik apartment.
rilex.borak2.iron apa patut.
smbil pesan kat adik2 ahli rombongan.esok by 5am dh kena bgun.
6.30 am kita nk gerak ke kundasang.
semua angguk tanda paham.
bgussssssssss !

mlm tu sejam sekali jaga.
sejuk kau!


ok.dh.smbung part 2 eh~

nota : nnty part akhir sy akan kongsikan tentative + budget + tips tuk korang yg bakal ke sabah eh...kos sy sgt2 minimal.ramai org kata murah! well..dh kata auditor punya trip kan...mstilah smua kos di ambik kira kan.murah tp selesa! siap ada duit balance lg...rezeki sgt2 murah disabah.alhamdulillah :-)

Friday, February 22, 2013

Lovely friday

Morning,

Done packing my things...
now, im having heavy bfs... ( nasi goreng masak sendiri)
sedap la jgk...haha~

On leave today till next tuesday.
insyallah,
kalau rajin sy akan update live from sabah bahhh...

sy janji takmo shoping sakan.
just nk makan.makan.jalan.jalan.

b,
behave ur self when im not around.
please keep play lagu nie when you miss me okeh.


If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh, so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong

Our dreams are young and we both know
They’ll take us where we want to go
Hold me now, touch me now
I don’t want to live without you.

Chorus 1
Nothing's gonna change my love for you
You oughta know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I’ll never ask for more than your love.

Chorus 2
Nothing’s gonna change my love for you
You ought to know by now how much I love you
The world may change my whole life through but nothing’s gonna change my
love for you.

If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us like a guiding star
I’ll be there for you if you should need me
You don’t have to change a thing
I love you just the way you are.

So come with me and share this view
I’ll help you see forever too
Hold me now, touch me now
I don’t want to live without you.



nota : i love the lyric.i have the rhythm.
 

Friday, February 8, 2013

Setia Hujung Nyawa


Cerita yg penuh emosi kan?
sy tgk hari2 org update psl cite ni...penuh emosi..
ramai pengikutnya....
so amacam? ok tak ending cite nie?
sy bru berkesempatan repeat tgk pg nie...
sedih plak tgk ikram nangis tu....
mungkin dia baru tersedar atau paham...
"tak semua cinta akan bersatu & tak semua yg kita nak, yg kita idamkan, yg kita impi dan angankan akan dpt..."
sbb Dia punya perancangan lebih baik utk kita.



dua pelakon yg comel.
pelat2 pun tak pe lah....janji layannn je tgk acting dia...
dia garang.tp dia romantic.
jodoh yg tak di rancang.jodoh yg ditentukan oleh keluarga
dan sebenarnya itulah jodoh dpd Dia.

Sometimes you have to go through some bad, to get to the good.
Sometime you just can think about giving up....but your heart tell u, be strong.
dan sebenarnya semua benda2 tulah yg mematangkan kita..
so keep on smiling! dont give up ya :-)




meh layan lagu baru.
sy suka lg nie....layannn :-)






nota : Dulu , dlm apa2 pun sy slalu ingtkan diri.berbaloi ke dlm setiap keputusan yg sy buat...now sy rase, tak semua benda kita kena tnya berbaloi ke tak. sbb kdg2 ada benda yg u have to go tru dlu then u know ianya berbaloi ke tak..sbb we r dealing with risk...and of kos semuanya dtg dpd Dia. 

My abah everyweek balik rembau, kemaskan rumah. sampaikan ada org yg tak tahu pakteh dah takde , ingtkan pakteh yg kemas umah kg.yelah, rumah sentiasa kemas.so org tak fikir apa2... Allah jer yg tahu betapa sy rindu kan arwah pakteh & wan. Ketiak wan still the best place to laydown. Lg kuat dgr wan berkeruh.lg kuat kita nk peluk dia. Setiap kali balik kg and tido mlm, wan confirm2 akan siapkan tempat tido sy seblah dia dan setiap kali nk blik.sy akan dpt kiss yg bykkkkkkkk from her. penah one day, wan johol sy perli."manja sgt dgn wan rembau...bercium2".. sy buat dekkkkkkkk je...sy rase, sejak lahir.sy and aboy mmg special to her. sbb we both anak sulung tuk kedua2 anak lelaki wan.so special treatment lah kitorg dpt.hehe~ kalau nk blik je, dh siap bekal dh..."yg tu tuk shira.yg tu tuk mohammad" wan panggil aboy  ialah mohammad. and untill now, dh besar2 panjang gedabak pun..we both tetap dpt kiss from wan acu. adik wan. one and only yg tinggal dlm dunia nie.tu jelah tmpat menumpang kaseh...time kat JB last week. sempat jumpa wan acu...bila dia cium sy.cium aboy.omg! sy sedaya upaya tahan airmata! aboy pun selamba je biar kna kiss...xpkir la tak macho ke apa ke...hehe~bila pergi pusara wan kan...belum trun kereta lg dh sebak. bila dh smpai dekat.berjurai2 air mata. sebab rindu.rindu wan sgt! AL- FATIHAH~


tetibe ending cite psl wan kan.dh rindu.nk buat mcm mana kan :-)

Thursday, February 7, 2013

Manjakan diri



Semalam dua pupu sy upload nie tuk promotion.
nie business kakak nya...she tolong promote je :-)
sy berharap sgt lah lokasi nya di seremban.
oh tidak.rupanya di bangi.


kat seremban nie payah sikit nk cri kan.
kalau ada pun satu dua je.
yg melayu islam punya lah....kalau yg lain2 tu mmg byk.
tp mcm segan lah jgk kan... malu gila rasenya org urut2 pegang2 badan kita.
sy siap amik towel tutup muka lg.
tp bila dh dipasangkan music..sy pun dh cool rilex...
maka belayarlah sy...bia amoi tu buat keje...




so..
bila ke nya nk try tu?
lepas balik sabah la eh...
will cri one sweet day tuk relax kan diri....
b, please take note oke.boleh consider nie ganjaran tuk balik lmbt and bizy ari2 tak? keh2...
lelaki tak leh masuk.
so sy kena urut2, awak dok bawah sambil minum milo sedap2 eh...


korang jom la try...
harga pun not bad kan...
moh la kita....urat segala dh berselirat.
tu yg muscle pun slalu gedik2 buat perangai kan.....




nota : gadis kat midvalley tuk dh 6x call sy....bila nk dtg buat treatment rilex2 smpai tido keruh2 tu...sy plak asikkk la lupa..nk terjah mid tu bkn mudah.iman kena kuat.hati kena kental.kang elok kuar spa melencong tempat lain...ranap lg duit..keh2...tp kena cri date jgk.sbb dh byr..rugi kalau tak pergi! tp mmg rase selesa la...hilang semua sengal badan dan sikit2 lelemak degil. bulan dpn lah kita g...bulan dpn sy dh niat nk membeli ikut hati...tp now selera soping bkn pada baju2 sgt2..lebih pada benda2 lain...al maklum dh meningkat umur...so minat berubah ke arah lain..haha! but seriously sy mmg perlukan tukang urut yg terbaik.sbb skang nie mmg senang lenguh ke apa benda smua....but i think i found someone good in massage skills nie. selain dpd my sister sendiri la.she's good in mssge nie.dia marah2 sy tak nak urut pun pun sy tadah jgk badan mintak urut.

Wednesday, February 6, 2013

Merajuk - version 1





Al kisah...
My merajuk ada mcm2 version.
and selalu nya verison yg bls pendek2 tu adalah version yg slalu sy guna.


Monday sy mc...
pinggang terkehel...no la..actually muscle bengkak.
so doc bg 1 day off. sebenarnya nk request 2 hari,tp mcm melampau plak kan.
nie semua sbb lama sgt duduk time buat acc last 3 weeks.
then sabtu ahad travel ke JB.
pergi balik sy drive.x tahu mana dpt tenaga.
time pergi tu mybe sbb excited nk ke JPO again.shopping.
then balik tu mybe sbb bfs tu sy belasah ali cafe white coffe! umphhh...
sedappppp wey.saje nk try since abah beria2 beli kan.
dan hasilnya...sy bertenaga sehingga sudah!
tp smpai ayer itam otw back to seremban dh rase lain mcm.pinggang dh start sakit smua. so surrender. abah drive smpai seremban.

And sepemergian sy ke JB.
mmg agak padat jadual nye.sy "kepala" of the trip.
abah mengkagum kejab dgn kebolehan sy dgn jalan2 di JB.
sy dh siap hafal mana giant.jusco.jln ke kg majidee.ke pandan city.etc.
and mlm tu sy bwk diorg jalan2 pai 3 pgi.
before tu i cooked for dinner la.simple menu je pun.
tu another story lah.
so si b is merajuking dgn sy sbb bizy kan..keh2...( dia sja2 atau btl2 i dont know)
plus dia keep mention dia tak dpt join my trip ke sabah.
sy tak bagi dia ikut! hantar sy ke airport pun sy tak bg.hahaha~ no reason.
so dia ckp febuary ialah bln sy tinggalkan dia.
tambahan lg feb nie birthday ia kan...luckily la i dh kosongkan my schedule on his birthday kan.kalau tak...lg merajukkkkkkkk sakan. semakin bergerak usia relationship nie...semakin pndai dia merajuk! me toooooooo...haha~


so isnin mlm.
dia keletihan dgn kerja2.tido pengsan.by 11 pm bru jaga.
masa tu i dh dlm comfeter ok.
last nite he went out dgn geng2 dia.
oh time tu sy rase nk marah dh.
my mom dh tanya2...
"eh...nie bila nk bg kat en kamil nie??"
i bought somthing la for him and his mama. makanan la pun.
isnin mlm sy jwb.."kamil tido pengsan"
smlm sy jwb. " kamil kuar dgn kwn2 dia"
seb bek la makanan tu smua elok and boleh tahan lama.

mlm td sy dh start nk cri psl dh.keh2..
biasalah...dram queen kan.
smpai 11 lebih sy tunggu.xde bbm pun.arghhh...
so by the time sy dh selamat dlm comfeter smbil remote tv di tangan tunggu masa nk belayar he called.bgtau yg bb or celcom problem.bbm tak leh sent out.
i just reply..ohh..ok.
kalau sy reply pendek2 dan takde rentak dan irama tu.maksudnya sy tgh merajuk.
kalau tnya sy, sy ok ke tak.sy akan ckp sy ok.padahal sy TAK ok.
tp itu boleh dipujuk lg.you bodek2 sikit by 10 min mcm tu everything will back to normal.
tp kalau sy dh tak angkat phone call tu.
haaaaa...u will get in trouble.
tu maksudnya sy kecik hati. atau sy tgh ngis. hihi~


contoh sy merajuk...
ko tulis lah pape.sy reply..
owh...
ok..
yup...
k... itu smua satu kategori

pagi td hati kental nie.
xmo bbm.still continue merajuk nie.
biasanya pagi2 dia akan call kejut subuh.
but these few days...takde.tu sbb dia balik lmbt la tu.
and kdg2 dia pun kelam kabut siap2 nk g keje.
fine.
pgi td b explain mcm kat bwh nie...celcom line problem.


u see..i reply pendek2 kan.

tp disebabkan sy ada jumpa blog best.
dan dpd smlm sy asyik je layan blog kakak tu.
so tak kisah sgt lah b tak bbm ke apa ke..
sy dlm dunia fantasi blog akk tu yg best....
tp hati ada la merajuk skit2 kan.
even siap tweet bgtau me is merajuk but b didnt notice it. keh2..
b tak follow twitter sy.sbb sy tak bg.snang skit sy nk mcm2 kat twitter kan.
tu je medium yg ada. yg dia takde.keh2...


then lunch time.
elok2 je lepas solat zuhor.he called bgtau got meeting kt kl kan.
so tibe2 terus mcm kesian je kat dia.
surely penat kan.dh la from monday penat otak siapkan mcm2 kan.smpai pengsan tido.dpd last week lg dia mmg tak sihat pun...sian u b...
lately nie b sgt2 bizy setel mcm2.since si b nie jenis yg bab2 keje mmg buat sungguh2 kan. tu tak mention lg mcm mana dia syg jaga baik student2 dia...
i keep perli2 dia..sygnya dia dgn student2 dia.kdg2 sy nie mcm tak nmpk jer..tp dia jwb...itu tanggungjwb dia..amanah yg parents diorg bg pada dia.so dia kena sempurnakan dgn baik.plus itu punca rezeki dia...ohhhhh...trusss lembut hati....10 marks for u b! keh2...sebenarnya sy saje je nk tgk dia mcm mana...deep inside im happy tgk dia buat keje sungguh...and tahu lah dia type yg mcm mana kan....



u see...
reply pun mcm nak tak nak je kan.
padahal sy bkn bizy.merajuk sebenarnya.
dan bizy lyn blog jer...keh2...


tp sy bkn merajuk yg sungguh2 tu.
nie lite2 je..ko pung pang skit2 dh setel dh...sy dh happy ceria bebel2 mcm biasa dh.... :-)

and last but not least.
he msg kalau dia balik awal we kuar for dinner...hahahaha~
tahu saje kelemahan sy ialah pada makanan kan. :-p
but i dont expect dia blik awl pun...surely jammed smua kan.plus penat lg.
tp tulah.merajuk sy nie tak kronik pun..just pung pang skit2...im okay dh...hihihi ( mengada kan)
nie antara merajuk2 di awal hubungan lah...kena bisa tempuh lah.kalau tak...cane nk move to another stage kan..keh2..masa berlalu dgn pantassss skali...phewww..


mlm nie client ada bkk apa ntah...
invite smua makan2..nasi kandar ke apa ntah..
kari mesti ada kan ( sy pencinta kari)....
tp tulah...kalau b balik lmbt...kita kari kan shake jelah kat umah...
kak hani, u tlg makan utk i okeh! slurpppp....


and nah.
lagu bara by awie...
syiok gak layan ptang2 nie dgn sejuk2 nie kan...bg panasss skit..










nota : psl JB nnty sy update lain eh...harap2 technician tm dh dtg umah betulkan internet kat umah...migrain lah tak leh blog walking mlm2...ok bye! ta-ta~