iklan-iklan~sila click

Thursday, April 24, 2014

Pakej pelamin tunang atau kahwin dan makeup area seremban dan sekitar negeri sembilan


Ok, meh nak cite pasal pakej pelamin & makeup
Mula-mula mcm pening jgk nk engaged org pasang pelamin n semua kan.
Tengok harga semuanya boleh tahan jgk kan.. So sy mmg kena consider mcm2 benda.
Tapi rezeki tu ada je kan, sy amik package nie from Melly Bridal.
Korang boleh search FB dia.
Package saya ialah, mini pelamin + makeup + accesories
Alhamdulillah, sy sangat2 lah puas hati from pelamin sampai la ke makeup!
Actually dalam fikiran sy nk pelamin yg simple tp design yg scallop2 gitu la.
Tp they came up dgn pelamin yg luar dpd imaginasi sy and sy sgt2 lah happy!
I love the pelamin so much! I love the make up too.
Harga sangat2 la affordable. Sgt2 mampu milik!
Meh layan pic yg ada dlu












 hantaran yg colour pink + hijau pun from melly bridal.
sy suka gila dgn sejambak fereroshe to! cantik!!!
sy suka sirih junjung dgn fresh flower~sgt cantik.

lovely pelamin.
mmg sy request nak yg simple.
dan ada kerusi.
sebab sy lebih prefer duduk kat kerusi instead of duduk bawah.
kalau korang nk tgk kebesaran pelamin sy nie.
please bukak entry2 engagement day sy eh.
kat situ ada bykkk pic pelamin.
mmg besar, nk buat sanding pun hokay.
mampu milik.
sy just bgtau je apa sy nak, then diorg buatkan.


so kalau korang nk tnya harga or bincang apa2,
boleh cari melly bridal.
atau wasap ke no saya mcm biasa 019-6264677 ( aida) 
email ke sy pun boleh : aidayunus_1404@yahoo.com.my
atau boleh call no owner melly bridal sendiri at 013-2322549 ( kak lini)
kalau nk tahu details psl pelamin and so on.
dun worry, smua boleh discuss.
sy dissucss pakai wasapp je! haha~ 
nanty kalau korang call kak lini, ckp lah nk pelamin cantik macam aida punya! hahaha~
if korang dh ada design pelamin, pun boleh discuss dgn team diorg.




No comments: