iklan-iklan~sila click

Monday, February 16, 2015

Selamat Ulang Tahun ke 27

Today is 16 of Febuary 2015.
Kamil turn to 27 years old today.



Dear Awak Mohamad Ikram,

Selamat Hari Lahir,
Semoga Dipanjangkan umur menjaga family dan saya,
Semoga Dimurahkan rezeki
Semoga terus tabah menjalani hari2 yg penuh liku dgn kerenah sy...hahahhahaa~



Dear awk,

Terima kasih, Terima kasih for everything.
Terima kasih sebab sentiasa  bertahan tatkala saya dah bersedia untuk mengalah dgn tekanan.
Terima kasih sebab selalu ada waktu susah & senang sy.
Terima kasih sebab ajar saya supaya sentiasa sabar. Ajar saya supaya selalu rendahkan diri,turunkan ego.Selalu mintak maaf.
Terima kasih sebab sentiasa jadi pendengar terbaik sy. Selalu tenangkan saya. Dengar setiap keluh dan tangis sy.
Terima kasih sebab sudi jadi penguat semangat sy tuk capai cita-cita sy. Sudi bersama-sama sy untuk kejar impian dan angan-angan sy.
Terima kasih sebab sudi berjuang dan tunaikan semua janji-janji awk. (ada satu belum tunaikan lg kan?
Terima kasih sebab sudi lupakan seketika kereta idaman, rim idaman, cat keta idaman untuk handbeg2 sy, ticket2 vacation sy, semua makanan idaman sy :-)
Terima kasih sebab sanggup pilih sy jadi teman hidup walaupun awk tahu, perjalanan kita tak mudah dgn orang tegar berkepala batu macam sy, but u did it!





*********************************************************************************



nota :  oh yer b, jgn lupa dapur & cabinet  idaman sy eh.baru lah sy semangat nk masak sedap2! hahaha~ perempuan kan, syurga dalam rumah dia of course lah dapur....haha~ jgn lupa tau b! pastu trip idaman sy jgk. syg awk sgt2! terima kasih in advance b & happy birthday :-)

No comments: