iklan-iklan~sila click

Monday, February 16, 2015

Selamat Ulang Tahun ke 27

Today is 16 of Febuary 2015.
Kamil turn to 27 years old today.



Dear Awak Mohamad Ikram,

Selamat Hari Lahir,
Semoga Dipanjangkan umur menjaga family dan saya,
Semoga Dimurahkan rezeki
Semoga terus tabah menjalani hari2 yg penuh liku dgn kerenah sy...hahahhahaa~



Dear awk,

Terima kasih, Terima kasih for everything.
Terima kasih sebab sentiasa  bertahan tatkala saya dah bersedia untuk mengalah dgn tekanan.
Terima kasih sebab selalu ada waktu susah & senang sy.
Terima kasih sebab ajar saya supaya sentiasa sabar. Ajar saya supaya selalu rendahkan diri,turunkan ego.Selalu mintak maaf.
Terima kasih sebab sentiasa jadi pendengar terbaik sy. Selalu tenangkan saya. Dengar setiap keluh dan tangis sy.
Terima kasih sebab sudi jadi penguat semangat sy tuk capai cita-cita sy. Sudi bersama-sama sy untuk kejar impian dan angan-angan sy.
Terima kasih sebab sudi berjuang dan tunaikan semua janji-janji awk. (ada satu belum tunaikan lg kan?
Terima kasih sebab sudi lupakan seketika kereta idaman, rim idaman, cat keta idaman untuk handbeg2 sy, ticket2 vacation sy, semua makanan idaman sy :-)
Terima kasih sebab sanggup pilih sy jadi teman hidup walaupun awk tahu, perjalanan kita tak mudah dgn orang tegar berkepala batu macam sy, but u did it!





*********************************************************************************



nota :  oh yer b, jgn lupa dapur & cabinet  idaman sy eh.baru lah sy semangat nk masak sedap2! hahaha~ perempuan kan, syurga dalam rumah dia of course lah dapur....haha~ jgn lupa tau b! pastu trip idaman sy jgk. syg awk sgt2! terima kasih in advance b & happy birthday :-)

Friday, February 13, 2015

20 Hari yang bermakna :-)

Assalammualaikum,

Pejam.Celik.Pejam semula. Celik balik! woihhh ada 20 hari lagiiiii nk enjoy as single lady nie!
Nervous? ada la skit2. tapi serabut ada la jgk. 
ingtkan dugaan nak kwen nie tak byk, amboi kemain plak masalah itu ini dtg bila tarikh dh dkt.
seb bek mak and abah boleh handle kan. kalau dpt kat sy mmg kena hamun je.
buat keje guna lutot tu yg menyusahkkan org lain ..blurggh!



Memandangkan sy keje mmg tgh berlambak. tension pun ia jgk. nervous pun dh nk sampai. sy agak pening nak handle majlis sendiri nie. tp Alhamdulillah, Allah pinjamkan sy keluarga yang sgt2 memahami, yang sgt2 baik hati, sahabat yang sgtlahhh sporting maka diorg dh permudahkan kerja2 sy.  Sebelum majlis berlangsung, sy nk ucapkan terima kasih byk2 buat family members sy yg from khamis lagi dah cuti. diorg dh apply cuti from last month lg especially my uncle and aunt. Diorang dh berbincang adik bradik, apa nk buat. siapa nk jaga apa. sepupu sy yg siapkan baju masing2. yg willing to spend a lot on baju diorg and smua yg berkaitan dgn majlis. yang buatkan crown, yang akan handle guest book and candy buffet. thank you sgt2 tau, kak ya syg korang! tak lupa jgk tuk sahabat ketawa menangis tergolek tertonggeng sama- sama sy. they willing to spend tempah baju. beli baju. carikan kasut nikah sy. korset sy. yang akan inaikan sy. yang sanggup cuti untuk majlis sy. yang sanggup dtg dari jauh dgn family untuk majlis sy. yang sanggup cari homestay tuk stay sblm reception dgn sy.thank you sgt2 tau korang :-) 


Saya pernah bagitau kamil. sy nak majlis sy dihadiri oleh semua orang-orang yg sy syg. Saya tak mintak yang mewah atau best2, sy cuma nak semua kesayangan sy ada waktu majlis tu. Alhamdulillah, most of them able to make it happen. Yang tak dapat tu, its okay bukan rezeki la kot. Insyallah, ainaa sendiri akan inaikan before reception! Cupcake ainaa tempah khass from manjung with love. haha! Sy nk share moment2 akhir as bujang nie dgn org2 kesayangan sy. So those invited, please come to my big day okeh. Dekat fb pun mmg sy tak invite all pun.. mmg those invited tu mmg sy jemput dari hati yg tulus ikhlas...haha! 



Okay, next entry tak tau bila! hahaha~

tp on monday mmg ada satu entry khas sy dh taip sejak bulan lpas lagi~ mmg sy schedule kan entry tuk for monday. kikiki :-)





noted : pengsannnnnnnnnnnnnnn la nk ngadap keje bersepah2 nie!