iklan-iklan~sila click

Thursday, March 19, 2015

Wedding



Assalammualaikum,


Bersawang skit blog akibat tuan blog bizy dgn wedding prep + tak sihat + penat + pemalas nk update..hahhaa~


By the way,

On 6 March 2015 saya telah selamat dinikahkan oleh abah sy sendiri dengan kamel!
Alhamdulillah, dengan sekali lafaz yang tenang tapi berpeluh2 sy selamat bergelar isteri pada kamel.phewwwwwwwww......

Meh nk belanja skit gambar buat kenangan, later kalau sy dh sihat cergas seperti biasa sy update yg lebih details eh :-)


Alhamdulillah, hajat sy nk kumpul semua family members and bff sy waktu hari bahagia saya nie tercapai. Rase terharu hoiii semua dh start cuti on khamis. Jumaat tu dh ramai kat umah sampai la ke malam. Mlm reherseal plak smpai ke pagi, dgr cite cousin2 smua tido kul 3-4 pg siapkan apa patut tuk booth mcm2 tu. sy masa tu dh selamat tidooooo dh...haha~ tq korang! tq sgt2!





nikah










ballroom dewan kompleks belia dan sukan paroi













reception on kamil's side.
tema diorg ala2 garden!
sy suka.sy suka.sy suka.
sebab cantikkkk sgt! lain dpd yang lain.
nnty sy review penuh yer/





well,
sebelum nikah sy dh cuti one week. after kawen pun one week. officially masuk keje balik isnin lepas, tp atas sebab2 masalah tak brape sihat, rabu and khamis doc suruh rehat kat umah. tulah sebab nya bleh update blog bagai nie, keje umah dh siap just tunggu kamil balik keje je. kehidupan lepas kahwen, masa first week agak haru biru gak la. tak dapat nak managed dgn smooth lg. nk kena iron baju and seluar oi, nak kena siapkan bfs oi, belum cite nk kena entertain kamil yg suka mcm2 tu lg kan...hahahaha~ mula2 mmg mcm nk migrain, now dh ok skit. cuma masih menggelupur balik keje then masak smua.. memang mintak nyawa tp alhamdulillah things are getting better. as for now, kamil still rajin menolong keje2 yg lain lah. nnty2 kalau dia dh malas, siap dia sy bebel kat telinga.hahhaha~ this week jadual agak penuh, insyallah kalau sihat, sy nk g umah makcik2 pakcik both side. ini mmg adat org negeri sembilan. sesi berkenalan org kata. next week sy ada training kat KL. mintak nyawa nak hadap jem ke jalan hotel istana tu kan... mmg sy surrender xnak drive. mmg niat nk tumpang staff lain je :-p



nota : mula-mula mcm blur, eh asal ada mamat besar sado sebelah aku nie..hahahha~ asal katil aku sempit nie.. selalu pepagi dlm kul 2 sy dh off aircond sbb sejuk, la ni xleh..mmg sampai ke pagi sebab mamat nie suka sejuk..memacam hal kan, dulu sorg. mmg ikut suka ko lah nk mcm mana, skang berdua mmg kena discuss selalu lah.  till we meet again.