iklan-iklan~sila click

Monday, November 28, 2016

Happy birthday mak - 22 November


Happy birthday mak...
semoga Allah lindungi, rahmati & sayangi mak seperti mak sygkan kitorg.
I got nothing to say sebab tahu sampai mati pun kitorang tak kan mampu balas semua jasa-jasa mak.
I always pray for you, semoga mak sihat didunia dan bahagia di akhirat.


Saya selalu doa,
semoga Allah limpahkan dan cukupkan rezeki saya supaya sy boleh gembirankan mak abah sy.
Saya buat semua yang boleh gembirakan hati mak sy...
Mak dah buat macam2 utk kitorang dua bradik, daripada start kenal abc sampai kitorg dua bradik tamat belajar. Dalam tempoh 8 tahun ( 5 thun sy degree + 3 tahun adik sy diploma) mak dan abah dh buat sehabis baik. Allah je tahu macam mana both of them pastikan kitorang habiskan degree and diploma masing2. Both of them takde degree diploma pun, but they work very hard to make sure kitorg dua bradik capai impian diorang. Yang tentunya, semuanya datang daripada ALLAH, tp selain dpd tu, doa yang tak pernah putus dpd mak abah buat kitorang kuat dan sampai sekarang mak abah tetap jaga kitorang walaupun sy dh kahwin dan saya percaya semua ibu bapa akan buat benda yang sama untuk anak2 diorang.


Please,
sayangi mak abah kita. gaduh sikit2 salah paham tu biasa tapi tak yah lama-lama, nnty rindu.
doakan mereka
jaga mereka mcam mana mereka jaga kita dulu, sampai kita berjaya.
kita jugak akan jadi parents one day, kita juga nak yang terbaik dpd anak-anak kita. so starts now.
berikan yang terbaik utk parents kita insyallah u will received the same jgk nanti. Janji Allah tu pasti









Happy birthday mak!
thank you for everything!